Art, Centrul istoric al Chişinăului, Cultura, exhibition, Ghenadie Sontu

Expozitia „Tezaurul Chisinaului” a artistului plastic Ghenadie Sontu

Compania StarNet a lansat cea de-a patra expozitie de picturi din cadrul proiectul StarArt. Vernisajul cu denumirea Tezaurul Chisinaului a fost expus inainte de ziua orasului, iar astfel compania Starnet isi propune sa valorifice si sa atraga atentia cetatenilor orasului nostru, la patrimoniul cultural arhitectural al capitalei si sa trezeasca dorinta de a contribui la dezvoltarea Chisinaului.

Aurelia SALICOV, DIRECTOR COMPANIA STARNET SOLUȚII: “Invitam toti clientii StarNet sa viziteze oficiile noastre pentru a admira adevaratul tezaur al municipiului Chisinau.”

Seria inedita de tablouri, dedicate bijuteriilor arhitecturale ale orasului Chisinau a fost realizata de artistul plastic Ghenadie Sontu, care considera ca proiectul StarNet este o investitie in capitalul uman al fiecaruia dintre noi.

Ghenadie ŞONȚU, PICTOR: „Apreciez in special responsabilitatea sociala a companiei de care da dovada. Apreciez ca datorita companiei, putem aduce publicul larc fata in fata cu o oglinda ai identitatii Chisinaului.”

Laurenţia FILIPSCHI, PREŞEDINTE ASOCIAȚIA JUNIOR ACHIEVEMENT, PARTENER STARART: „Sunt niste picturi extraoridinare, realizate in culorilie toamnei si a companiei StarNet. Va doresc succese si sper ca la anul sa vin la o noua deschidere a unei noi expozitii la fel de frumoase.”

Proiectul StarArt este la a patra editie, iar misiunea acestuia este de a promova tinerele talente si a cultiva gustul estetic in randul populatiei. Expozitia se va desfasura in perioada 1 octombrie- 20 decembrie in Centrele de Vanzari StarNet din sectoarele Botanica, Rascani si Centru.
Sursa: ProTv

Despre Ghenadie Sontu

www.ghenadiesontu.com

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Ghenadie Sontu Fine Art Blog

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine