Moldova

Fără Integritate, nu există Libertate – o seară cu Os Guinness

O seara cu Os Guiness la ChisinauBun venit la primul eveniment TAP (Think. Ask. Ponder.) în Republica Moldova!

Os Guinness (D.Phil, Universitatea din Oxford) este un important analist socio-cultural, autor a peste 30 de cărți și vorbitor principal la diverse conferințe politice și de afaceri, inclusiv conferințele TED, atât în Europa, cât și în Statele Unite. Reputat apărător al libertății de conștiință, s-a adresat atât Casei Comunelor din Parlamentul Britanic, cât și Congresului Statelor Unite ale Americii. Dr. Os Guinness, stră-stră-strănepotul lui Arthur Guinness, celebrul fabricant de bere din Dublin, s-a născut în China într-o familie de medici misionari. În tinerețe a lucrat ca reporter independent pentru BBC, iar în 1984 s-a stabilit în SUA, unde a lucrat la Woodrow Wilson Center for International Studies și Brookings Institution.

INTEGRITATE & LIBERTATE

Detașarea de Est și apropierea de Vest sunt dezideratul celor mai mulți moldoveni. Iată însă că procesul propriu-zis s-a dovedit mult mai anevoios și mai lung decât au sperat cei din PMAN în 1991. Aparent liberi, suntem încă prinși într-o luptă acerbă cu noi înșine: de a gândi, de a fi și de a acționa altfel. Or, definirea identității naționale și construirea unui viitor mai bun, la noi acasă sunt indisolubil legate de ideea de libertate și integritate. De ce oare?

Printr-o lămuritoare incursiune în trecut și o atentă analiză comparativă între cele două emisfere culturale, Est și Vest, Dr. Os Guinness va căuta să ne convingă că FĂRĂ INTEGRITATE, NU EXISTĂ LIBERTATE.

Discursul său, întemeiat pe o viziune creștină despre lume, va sublinia importanța legăturii dintre cele două, arătând că integritatea este esențială protejării și consolidării libertății. La final, în sesiunea de întrebări și răspunsuri, veți avea ocazia să îi adresați vorbitorului întrebările dumneavoastră.

17 Noiembrie 18:30
Summit Events and Conference Center
Str. Tighina 49/3, Chisinau, Moldova
Pret Tichet: 200 lei https://iticket.md/event/fara-integritate-nu-exista-libertate-o-seara-cu-os-guinness/
www.tapchisinau.com

Despre Ghenadie Sontu

www.ghenadiesontu.com

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Ghenadie Sontu Fine Art Blog

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine